WeTaLeR 2 Опубликовано 10 Июня 2010 Рєбята нівкого немає часом локацій Затон, Припять, Юпитер для чистої 4 версії гри? Добавлено через 23 мин.: Давно хотів спитати в когось: Чи можна прогою для переноса лок в зп правити гейм граф тч? Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 12 Июня 2010 Парни можете підсказати як мені назначити місце на глобальній карті місце для моєї локації? Я шукав як це зробити але так і не знайшов. Строгое предупреждение от модератора assassinDemon На русском пиши Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 14 Июня 2010 (изменено) Булоб круто зробити таку карту. Мальовану. Я цим займуся... Неможете підсказати? Чого коли я з бинд сталкера удаляю телепорти гра вилетає без лога помилки? Изменено 14 Июня 2010 пользователем WeTaLeR Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 26 Июня 2010 Хто знає як лічити постоянний вилет на предбаннику. Через 2 мин игри без логовий вилет, він постоянний. Це ізза кострів? На дх9 його нема тільки на дх8... Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 26 Июня 2010 Ясно, красно Дякую... Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 30 Июня 2010 У мене проблема. Після розпаковки алл спауна немає локи стари болота, swarp. Може в неї якесь друге названия? Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 30 Июня 2010 KD87 версия для АМК... Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 1 Июля 2010 Ок... Спс, наступний раз краще шукати буду... Просто не думав шо тема аж так розтянулася... Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 2 Июля 2010 Нихто не думав бар взяти із 2232 билда... Там всє збалансировано і глюкив нема... ссиль на темку билда http://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=36302 Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 26 Августа 2010 Парни, нихто не заселял Затон аномалиями? Можете подилитсо файлом із єтим спауном? Зарания благодарствую! І пробачте за ломану російську я трохи сам писав, трохи в гугл перекладачі.... Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 26 Августа 2010 Ясно, скинь будь-ласка в л.с. Я як 100 постів наберу, віддячу... Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 4 Сентября 2010 Oyril_Krigg я вирішив цю проблему... В общем я зробив це так: 1.Зробив дуже темно. 2.Скай куб уменшив к розміру 16х16 і зробив його чорним. Могу скинуть погоду... Строгое предупреждение от модератора ZVER 2.1.5. Официальный язык форума - русский. Не пишите на другом, вас банально не поймут.Правила форума, не желаете писать на русском, пишите по английски в соответствующем разделе форума. Предупредил, следующий пост на суржике и вы в бане окажитесь. Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение
WeTaLeR 2 Опубликовано 11 Сентября 2010 Kuka а файл подкачки у тебя насколько стоїт? Я незнаю російську, тому й пишу на українській мові... FD-Team Поделиться этим сообщением Ссылка на сообщение